ورشتاینر چرخهای اسپرت جدید خود با طراحی نسبتاً کلاسیک برای آئودی S4 پرده برداشت. این چرخهای پره ای در اندازه 20×9.5 و با تایرهای 255/30 ارائه میشوند. همچنین این تیونر، کیت ویژه تعلیق برای این خودرو را ارائه نموده که باعث کاهش ارتفاع آن میشود....
ادامه مطلب
آئودی میخواهد فراتر از دو رقیب هموطن خود یعنی مرسدس بنز و بامو قرار بگیرد. بنابراین از اکنون تا سال 2020 برنامهریزی فشرده و سنگینی را تدارک دیده که شامل معرفی بیش از 60 مدل جدید میشود.
ادامه مطلب
این سریعترین و قدرتمندترین آئودی خیابانی است که تاکنون توسط این شرکت ساخته شده است. R8 در حالت عادی هم یک سوپر اسپرت دلربا است. اما در برابر این تازهوارد خانواده، انگار در حال قدم زدن میباشد!
این نسخه مسابقهای از آئودی R8 با افزایش 20 اسب بخاری و کمی انحصار و جذبه بیشتر، تمام کارتهای برنده ارباب حلقهها را رو میکند.
موتور V10 این خودرو با حجم 5.2 لیتری خود، اکنون به نیروی 570 اسب بخار دست یافته است. در جوار یک گیربکس هفت سرعته S ترونیک میتوان شتاب صفر تا 96 کیلومتر را در 3.2 ثانیه و نهایت سرعت را در بیشینه 320 کیلومتر بر ساعت تجربه نمود.
از نکات برجسته این خودرو، اگزوزهای اسپرت، رینگهای چرخ مشکی رنگ با تایرهای 305 در عقب و ترمزهای سرامیکی با کالیپرهای قرمز رنگ میباشد و عناصر فیبر کربنی متعدد در قسمتها و تزئینات داخلی و خارجی از جمله اسپویلر ثابت عقب، محفظه موتور، قاب آینههای جانبی، تیغههای هواکشهای دو سمت خودرو، دیفیوزر عقب و سایر بخشها به کار گرفته شدهاند.
این یک نسخه تولید محدود از R8 میباشد که تنها 60 دستگاه از آن ساخته خواهد شد. این نزدیکترین خودروی جاده ای به مدل مسابقه ای R8 LMS محسوب میشود که برای علاقهمندان به هیجان رانندگی تولید میشود. این در حالی است که R8 با طراحی جدید در سال 2016 معرفی خواهد شد.
کمتر از دو ماه پس از معرفی نسل جدید رودستر اسپرت TT در نمایشگاه پاریس، تولید این خودروی جذاب در کارخانه آئودی در مجارستان آغاز شد. این چهارمین عضو خانواده آئودی علاوه بر مدل سدان و کابریولت A3 و کوپه TT است که در این محل ساخته میشود.
تأسیسات تولید خودروی آئودی در Győr مجارستان دارای 4 هزار نفر نیرو است و 21 سال قدمت دارد. آغاز تولید آئودی TT جدید نیز تأکیدی بر موقعیت این کارخانه در شبکه تولیدی آئودی است.
نسل سوم آئودی TT رودستر از یک موتور چهار سیلندر 2.0 لیتری توربو با قدرت 227 اسب بخار در مدل پایه و 306 اسب بخار در نسخه S سود میبرد و علاوه بر آن یک موتور توربودیزل فوقالعاده هم با خروجی 181 اسب بخار و گشتاور 380 نیوتن متر برای این خودرو در اروپا قابل انتخاب است که مصرف سوخت متوسط آن تنها 4.3 لیتر در صد کیلومتر میباشد.
چند روزی است که در تحریریه پدال برای نوشتن مقالهای در مورد آینده خودروهای هیدروژنی و برگ برنده آنها در برابر سایر گزینهها، فکر میکردیم و دنبال این پاسخ بودیم که آیا خودروسازان، سلولهای سوختی را نیز جدی خواهند گرفت یا خیر، که ناگهان با سیل ورود خودروهای پیل سوختی از ژاپن و آلمان پاسخ خود را یافتیم. در سالهای آینده، بامو، هوندا، هیوندای، رنو، نیسان، فورد، تویوتا و دایملر خودروهای هیدروژنی خود را در بازار کالیفرنیا به عنوان محلی که برای این منظور زیرساختهای لازم را آماده می کند، به فروش خواهند رسید.
آئودی A7 اسپرتبک H-Tron کواترو پیل سوختی کانسپت با این نام طویل خود، تنها چیزی که از خود ساتع میکند، بخار آب است.
در ظاهر این خودرو تفاوت چندانی با مدلهای عادی نمیبینید. اما در زیر پوسته خبرهای دیگری در جریان است. یک موتور الکتریکی روی محور جلو و یکی هم روی محور عقب که از A3 e-tron به عاریه گرفته شدهاند، قرار میگیرند. خروجی ترکیبی این دو موتور مجموعاً 228 اسب بخار و گشتاور آنها 540 نیوتن متر میباشد. هیچ اتصال مکانیکی هم بین محورهای جلو و عقب وجود ندارد. با این وجود این یک خودروی کواترو یا چهار چرخ محرک نسل جدید محسوب میشود.
اما سلولهای سوختی نیز که از هیدروژن استفاده میکنند، با هر کیلوگرم حدود 100 کیلومتر مسافت را میتوان طی نمود و با 5 کیلوگرم هیدروژن که در دو مخزن ذخیره میشوند، 500 کیلومتر مسافت را میتوان طی کرد. البته 50 کیلومتر دیگر را هم میتوان با تکیه بر انرژی ذخیره شده در باتری 8.8 کیلووات ساعتی طی کرد. این باتری را میتوان توسط پریز برق در زمانی بین 2 تا 4 ساعت شارژ کرد. البته یک سیستم احیای انرژی ترمزها هم برای شارژ باتری مورد استفاده قرار گرفته است. پیل سوختی نیز شامل 300 سلول قرار گرفته در یک مجموعه است که اجازه ترکیب هیدروژن و اکسیژن و تولید آب در کنار آزادسازی الکترون را میدهند.
آئودی میگوید که صفر تا صد این مدل هیدروژنی A7 تنها 7.9 ثانیه میباشد. نهایت سرعت آن نیز 180 کیلومتر بر ساعت میباشد. به نظر میرسد که این آئودی، بهترین خودروی هیدروژنی باشد که تاکنون ساخته شده است.
آئودی از کوپه جدید اسپرت و لوکس خود برای رقابت با مرسدس بنز کوپه کلاس اس رونمایی کرد. خودرویی که برگرفته از سدان لوکس A8 و البته کمی کوتاهتر و اسپرت تر از آن است و در حال حاضر یک نمونه مطالعاتی و نمایشی بیش نیست اما نامگذاری آن نشان میدهد که دورخیز و پیش درآمدی برای ورود به بازار کوپههای لوکس گرانقیمت است.
طراحی آئودی پرولوگ، شامل جلوپنجره بزرگ مشبک با خطوط افقی، چراغهای جلوی لیزری و خطوط روی بدنه، کاملاً آشنا به نظر میرسد ولی چراغهای پیوسته و باریک عقب، خروجی اگزوزهای باریک، طراحی عجیب و خاص چرخهای 22 اینچی و فرم ستون C و دستگیرههای درب لمسی، جدید میباشند.
آئودی پرولوگ یک خودروی کوپه بزرگ است. طول آن 5.1 متر میباشد و 1.95 متر نیز عرض و 1.39 متر ارتفاع دارد. فاصله بین دو محور آن نیز 2.94 متر است. بنابراین ابعاد ان بسیار شبیه مرسدس کلاس اس کوپه میباشد.
زمانی که وارد کابین این خودرو شوید، تغییرات زیاد و افراطی را شاهد خواهید بود که تنها در یک خودروی کانسپت دیده میشود. چهار صندلی مجزا و انفرادی، نوید یک خودروی اشرافی را میدهد. آئودی همچنین برای نمایش تمایز، یک طراحی قدیمی برای فرمان با چهار شاخه موازی را برگزیده و تمام دکمهها و کلیدها را در صفحات تعاملی لمسی دارای نمایشگر ادغام نموده است. این نمایشگرها تا روبروی سرنشین نیز کشیده شدهاند تا سطح تکنولوژی بالای این خودرو را نمایش دهند. همچنین سیستمهای هوشمندی نیز در این خودرو منظور شدهاند. به طور مثال زمانی که سرنشینی در صندلیهای عقب مینشیند، پشت سریهای وی بالا میآید و زمانی که سرنشینی در عقب قرار نگرفته، این پشت سریها پایین قرار میگیرند.
قدرت بخش این خودرو، یک پیشرانه هشت سیلندر 4.0 لیتری توربوشارژر دوقلو TFSI است که 597 اسب بخار نیرو و 750 نیوتن متر گشتاور تولید میکند. این نیرو توسط یک گیربکس هشت سرعته خودکار از طریق سیستم کواترو به هر چهار چرخ منتقل میشود. چنین پیشرانهای باعث میشود تا این راکت لوکس کوپه 1850 کیلویی بتواند شتاب صفر تا صد را در 3.7 ثانیه تجربه کند. مصرف سوخت این خودرو نیز تنها 8.6 لیتر در صد کیلومتر اعلام شده است.
آیا آئودی به این رؤیای خود رنگ واقعیت خواهد پاشید؟ آیا این خودرو مقدمه و پیش درآمدی برای یک خودروی واقعی نیست؟
آئودی A3 از سال ۱۹۹۶ در بازار حضور داشته و شهرت و اعتباری برای خود در میان سدانها و هاچبکهای کامپکت لوکس رقم زده است. در حالی که A3 محبوبیت خود را ثابت کرده بود، یک دهه طول کشید تا بازار امریکا اولین نمونه از آن را دریافت کند. این نمونه، آئودی A3 مدل ۲۰۰۶ به عنوان بخشی از نسل دوم این مدل بود که برای پیشرانه از یک موتور ۲ لیتری TFSI چهار سیلندر و یا یک موتور ۳/۲ لیتری VR6 کواترو استفاده میکرد. این نسل از A3 تا ۲۰۱۳ ادامه یافت و پس از آن بود که نسل سوم این خودرو معرفی شد. حالا در سالهای اولیه نسل سوم، آئودی A3 مدل ۲۰۱۴ همچنان سبک اولیه خودروهای لوکس کامپکت را حفظ کرده است.
کوچکترین سدان آئودی با ترکیبی از امکانات راحتی، عملکرد و لذت رانندگی شرایطی فوقالعاده ایجاد کرده است؛ چیزی که برای یک اسپورت سدان با حجم موتور نسبتاً کوچک، کمتر تصور میشود. برای بررسی بیشتر، از یک آئودی A3 1.8T استفاده شده که قیمتش از ۳۰۷۹۵ دلار آغاز میشود؛ قیمتی که ۳ هزار دلار کمتر از مدل 2.0T کواترو است.
ساختار کلی تمام مدلهای A3 با فولکسواگنهای گلف و از جمله GTI مشترک است؛ به این معنی که حالت چابکی در هندلینگ، دقت در فرمان و تولید بهینه بخشی از ویژگیهای این خودروها خواهد بود. در مقایسه با مدلهای پنج در قبلی، A3 جدید به جز ارتفاع، در تمامی ابعاد بزرگتر شده است و در همین حال، حدود ۴۵ کیلوگرم سبکتر شده است. در گروه A3، یک کانورتیبل، سدان S3، یک توربو دیزل و یک هیبرید بنزینی-الکتریکی نیز دیده میشوند.
با انتخاب یک مدل 1.8T به جای مدل 2.0T، قدرت به میزان قابلتوجهی کاهش مییابد و ۵۰ اسببخار و ۷۸ نیوتنمتر گشتاور در این راه فدا میشود. همچنین سیستم دیفرانسیل چهار چرخ متحرک آئودی را نیز باید به این لیست اضافه کرد. در همین حال، امکانات خودرو شما را ناامید نخواهند کرد؛ امکاناتی مانند هواکشهای فوقالعاده، تریم چرمی، سقف آفتابگیر بزرگ و سیستم صوتی با ۱۰ اسپیکر، که همگی به صورت استاندارد در هر دو مدل A3 ارائه شدهاند. سیستم گیربکس دستی دیگر در لیست آپشنها دیده میشود؛ ول تایرهای چسبان کانتیننتال اسپورت کانتکت 2 و چرخهای ۱۸ اینچی به عنوان یک گزینه ۸۰۰ دلاری به جای پکیج استاندارد چرخهای ۱۷ اینچی میتوانند استفاده شوند.
مشکل تأخیر توربوشارژر دیگر وجود ندارد، ولی 1.8T نسبت به مدل با حجم موتور بیشتر، هنوز هم یک ثانیه تا رسیدن به سرعت ۹۶/۶ کیلومتر بر ساعت (۶/۵ ثانیه) و همینطور در تست یکچهار مایل (۱۵/۲ ثانیه) عقبتر است. خبر خوب درباره این مدل این است که مدل حدود ۹۰ کیلوگرم سبکتر است و در همین حال به همان سرعت ۲۰۷/۶ کیلومتر بر ساعت محدود شده است. البته توقف از سرعت ۱۱۲/۶۵ کیلومتر بر ساعت به اندازه ۱/۸۳ متر اضافه میشود و در تست لغزش در پیچ نیز نیروی چسبندگی 0.92g را نشان میدهد که اندکی با نیروی 0.94g در مدل دو دیفرانسیل تفاوت دارد. با این حال، در مصرف سوخت، استفاده از حجم موتور کوچکتر، خود را نشان میدهد و در تستی که انجام شده، مصرف سوخت ۸/۴ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر از مدل 1.8T مشاهده گردید. این در حالی است که در مدل 2.0T، مصرف سوخت ۱۱/۲ لیتر ثبت شده بود.
مدل 1.8T از آئودی A3 کاملاً برای مسیرهای خشک تدارک دیده شده است. چرخهای جلوی دقیقاً برای هدایت و پیشرانش این خودرو آماده شدهاند و سیستم فرمان همراه با دستیار الکترونیک، مطمئن و سریع عمل میکند و چسبندگی بسیار خوبی از طرف تایرها احساس میشود. هرچه بامو در هندلینگ خودروهای دیفرانسیل عقب خوب است، آئودی نیز به همین اندازه در هندلینگ مدلهای دیفرانسیل جلو به خوبی عمل میکند.
با وجود ساختار مشترک در مدلهای فولکسواگن و آئودی، باید اذعان کرد که فولکسواگن GTI بسیار سریعتر، جادارتر و با مصرف سوخت بهینهتر است و در همین حال، هزاران دلار ارزانتر است. ولی به خاطر ظاهر شیک و امروزی و دینامیک رانندگی مناسب، آئودی A3 مدل 1.8T میتواند همچنان یکی از انتخابها برای خرید باشد.
مشخصات:
- نوع خودرو: موتور جلو، دیفرانسیل جلو، ۵ سرنشین، ۴ در سدان.
- قیمت مدل تست: ۳۶۶۴۵ دلار (قیمت مدل پایه: ۳۰۷۹۵ دلار).
- نوع موتور: DOHC ۱۶ سوپاپ با چهار سیلندر در یک ردیف، توربوشارژر و خنککننده داخلی، بدنه و رویه آلومینیومی، پ انژکتور سوخت به صورت مستقیم و پورت.
- گنجایش: ۱۷۹۸ سیسی.
- قدرت: ۱۷۰ اسب بخار در ۶۲۰۰ دور در دقیقه.
- گشتاور: ۲۷۱/۱۶ نیوتنمتر در ۱۶۰۰ دور در دقیقه.
- گیربکس: ۶ سرعته اتوماتیک دو کلاجه با قابلیت شیفت دستی.
ابعاد:
- فاصله محوری: ۲/۶۳۷ متر.
- طول ماشین: ۴/۴۵۵ متر.
- عرض: ۱/۹۶۱ متر.
- ارتفاع: ۱/۴۱۵ متر.
- وزن کلی: ۱۴۳۷ کیلوگرم.
تستهای سرعت:
- صفر تا ۹۶/۶ کیلومتر بر ساعت: ۶/۵ ثانیه.
- صفر تا ۱۶۰/۹ کیلومتر بر ساعت: ۱۸/۷ ثانیه.
- استارت در حال حرکت بین ۸ تا ۹۶/۶ کیلومتر بر ساعت: ۷/۷ ثانیه.
- عبور از یکچهارم مایل: ۱۵/۲ ثانیه با سرعت نهایی ۱۴۶/۴۵ کیلومتر بر ساعت.
- سرعت نهایی (با محدودیت قانونی) : ۲۰۷/۶ کیلومتر بر ساعت.
- مسافت ترمز از سرعت ۱۱۲/۶ کیلومتر بر ساعت: ۴۹/۳۷۸ متر.
مصرف سوخت:
- تخمین سازمان حفاظت محیط زیست امریکا: ۱۰/۲ لیتر در شهر و ۷/۱۳ لیتر در بزرگراه در هر ۱۰۰ کیلومتر.
- مصرف سوخت در تست: ۸/۴ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر.